Együttműködés italkereso-hu oldallal, mely kereskedelmi pálinkafőzdéknek kínál most 2-4 hónapnyi ingyenes megjelenési lehetőséget

 

Tisztelt Tagtársak!

A Pálinka Nemzeti Tanács tájékoztatóját mellékelten megküldöm, bízva abban hogy ez segítséget jelenthet a pálinkás tagjainknak!

Üdvözlettel:

Bolyhos Zoltán elnök úr megbízásából
Madár Mihály titkár

 

Tisztelt Pálinkafőzdék, kedves Kollégák!

Az elmúlt hónapokban kialakult járványhelyzet és ennek gazdasági következményei sajnos a mi szakmánkat is érintette. A Pálinka Nemzeti Tanács igyekezett egy olyan lehetőségeket keresni, amellyel a nehéz helyzetebe került pálinkás társadalomnak nyújthat segítséget.

Ennek eredményeként született meg az italkereso.hu oldallal egy együttműködés, amelytől azt reméljük, hogy hozzájárul a termékek értékesítéséhez. Az italkereso.hu egy aggregáló oldal, mely a kereskedelmi pálinkafőzdéknek kínál most 2-4 hónapnyi ingyenes megjelenési lehetőséget. Az oldalon a felhasználók a termékek között keresve a kiválasztott terméket végül a gyártó saját oldaláról tudja megrendelni és megvásárolni, így az italkereso.hu oldalra azok a főzdék tudnak regisztrálni, akik rendelkeznek webshoppal, vagy valamilyen internetes értékesítési felülettel.

Az alábbi linkre kattintva olvashatják a részletes leírást, illetve találnak segítséget a regisztrációhoz.

https://italkereso.hu/palinka-a-legjobb

Reméljük, hogy élnek a felkínált lehetőséggel, és ez segíteni fogja Önöket további sikereik elérésében!

Üdvözlettel:

 

Mihályi László PNT elnök nevében

Papp Márta PNT titkár

 

Pálinka Nemzeti Tanács

Székhely: 1055 Budapest Szent István körút 27. 1. emelet 4.

Telefon: +36 30 832 7171